Szeretettel köszöntelek a Makó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Makó klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Makó klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
16 éve | Tóth Albert | 0 hozzászólás
A klub tagjai a Délmagyar szerkesztõségének jóvoltából ingyenesen letölthetik a Délmagyarország és Délvilág Szakácskönyvét. A könyvben az újságok olvasóinak legjobb receptjeibõl találhatsz válogatást. Klikkelj ide, vagy a képre a letöltéshez!
Az Alföld déli részén, a Maros mellett fekvő település első okleveles említése 1299-ből maradt fenn, Makófalva alakban. A 16-17. században mezővárossá fejlődő Makó a török kiűzése utáni újjátelepülésétől 1950-ig Csanád vármegye székhelye volt.
|
|
16 éve | Tóth Albert | 2 hozzászólás
Makó a turisták szemében fõként a nagyszerû hagymájáról híres, melyet már hungarikumként jegyzünk. Turisztikai vonzerejét az is fokozza, hogy Magyarország legvirágosabb városa, de térjünk vissza a hagymákhoz.
Makót világhírûvé leginkább az a makói vöröshagyma tette, amely ma már márkázott, védjeggyel, illetve földrajzi árujelzõvel ellátott magyar termék. A fokhagyma pedig az a növény lehet, amely Makó mezõgazdaságát tartós növekedési pályára állíthatja, és biztos megélhetést nyújthat a termelõknek.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás